sucharek63 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Hej, prosiłbym o opinie dotyczącą mojego planu treningowego, może coś zmienić, poprawić, z góry dziękuje. Trening A (siłowy) rumuński martwy ciąg 3x8, OHP 3x8, focze wiosło 3x13, przysiad bułgarski 3x12 rozpiętki 3 x 14, uginanie hantlami stojąc 3x10, facepull 3x12, spacer farmera 3 dystanse, Trening B (siłowy) przysiad ze sztangą 3x10, wyciskanie leżąc 4x12, uginanie nóg leżąc 3 x 12, wyciąg górny 3x12 Podciąganie z gumą 3x5-8 Wznosy hantli bokiem 4x8, Prostowanie ramion 3x15, wspięcia na palce 3x20, Zginanie brzucha na wyciągu 3x20 Pierwszy tydzień - ABA Drugi tydzień - BAB Cytuj
Paweł 149 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jesteś początkującym? Jaki cel? Odrazu co się rzuca to za dużo izolacji Cytuj
sucharek63 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Tak jestem początkujący. Trenuję od listopada. Nie chcę zbytnio kulturystycznej sylwetki tylko taką atletyczną. Jakieś jeszcze info o mnie to 185 cm wzrostu, ektomorfik. I jestem na masie z z nadwyzka 400kcal. Cytuj
Paweł 149 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Trening A 1)Martwy ciąg 2) Pompki na poręczach lub wyciskanie sztangi leżąc 3) Wiosłowanie sztangą 4) ,, Coś na biceps 5) spacer farmera Trening B 1) Przysiady tylnie sztanga 2) Podciąganie na drążku ( może być z gumami) 3) Pusch -press sztangą lub hantlami 4) ,, Coś na Triceps 5) Wzniosy hantlami Przód/ Bok po 1-2s każdego rodzaju 6) 2-3 s na łydki Taki w zupełności wystarczy trening, nie musisz kombinować z ćwiczeniami typu rozpietki czy jakieś maszyny.. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź