sucharek63 Napisano 2 Marca Napisano 2 Marca Hej, prosiłbym o opinie dotyczącą mojego planu treningowego, może coś zmienić, poprawić, z góry dziękuje. Trening A (siłowy) rumuński martwy ciąg 3x8, OHP 3x8, focze wiosło 3x13, przysiad bułgarski 3x12 rozpiętki 3 x 14, uginanie hantlami stojąc 3x10, facepull 3x12, spacer farmera 3 dystanse, Trening B (siłowy) przysiad ze sztangą 3x10, wyciskanie leżąc 4x12, uginanie nóg leżąc 3 x 12, wyciąg górny 3x12 Podciąganie z gumą 3x5-8 Wznosy hantli bokiem 4x8, Prostowanie ramion 3x15, wspięcia na palce 3x20, Zginanie brzucha na wyciągu 3x20 Pierwszy tydzień - ABA Drugi tydzień - BAB Cytuj
Paweł 149 Napisano 3 Marca Napisano 3 Marca Jesteś początkującym? Jaki cel? Odrazu co się rzuca to za dużo izolacji Cytuj
sucharek63 Napisano 3 Marca Autor Napisano 3 Marca Tak jestem początkujący. Trenuję od listopada. Nie chcę zbytnio kulturystycznej sylwetki tylko taką atletyczną. Jakieś jeszcze info o mnie to 185 cm wzrostu, ektomorfik. I jestem na masie z z nadwyzka 400kcal. Cytuj
Paweł 149 Napisano 3 Marca Napisano 3 Marca Trening A 1)Martwy ciąg 2) Pompki na poręczach lub wyciskanie sztangi leżąc 3) Wiosłowanie sztangą 4) ,, Coś na biceps 5) spacer farmera Trening B 1) Przysiady tylnie sztanga 2) Podciąganie na drążku ( może być z gumami) 3) Pusch -press sztangą lub hantlami 4) ,, Coś na Triceps 5) Wzniosy hantlami Przód/ Bok po 1-2s każdego rodzaju 6) 2-3 s na łydki Taki w zupełności wystarczy trening, nie musisz kombinować z ćwiczeniami typu rozpietki czy jakieś maszyny.. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź