lukasz91 Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Cześć Wszystkim, Chciałbym się poradzić co polecacie na staw kolanowy w sytuacji gdzie był uraz stawu (zerwane więzadła w lewym kolanie, jest dobrze, ale chcę zmniejszyc dolegliwości i poprawić elastyczność dzięki czemu bym mógł wrócić do uprawniania sportu rekreacyjnie). Z wstępnie wybranych środków mam dwa: 1) Colarose 2) Flex GenLab Oraz kiedyś kilka dobrych lat temu stosowałem środek Flexit. Co o nich sądzicie i czy może warto coś z tego stosować, oczywiście do tego ruch i może polecacie jakąś formę ćwiczeń (póki co wzmacniam czworoglowy wraz z rolowaniem całego uda). Dziękuję Cytuj
Schnaider Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego Nie mam doświadczenia z tymi wymienionymi przez Ciebie, ale mam dobre zdanie o amerykańskim Universalu, bo od dawna stosuję ich flagowy Animal Pak. Na stawy mają dedykowany Animal Flex. Nigdy go nie stosowałem, bo jak na razie takich problemów nie miałem. W największym serwisie aukcyjnym masz opis i przede wszystkim pełno recenzji od ludzi go stosujących, co raczej najbardziej da Ci odpowiedź czy to może być co szukasz. Cytuj
lukasz91 Napisano 26 Lutego Autor Napisano 26 Lutego Bardzo dziękuję za informację Z chęcią posłucham jeszcze innych, być może ktoś z Was ma inne doświadczenia co do środków z kolagenem które stosował nawet w takim przypadku jak mój. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź