Krzysztofpk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam z powrotem. Opracowałem nowy plan treningowy: 2 serie po 50 przysiadów ( z obciążeniem 9kg ) co dzień / +5 co dzień 3x10 pompek ( z obciążeniem 9kg) + 2 co dzień Deska 2 min ( z obciążeniem również 9kg) + 10 sek co dwa dni Podciąganie 4x5 ( z obciążeniem 9kg) co dzień Gdyby ktoś się pytał czemu akurat 9 kg to po prostu wsadziłem zgrzewkę wody 6x1,5 litra (ok 9kg) do plecaka i ćwiczyłem z plecakiem Dla porównania po 50 przysiadach ledwo stałem na nogach ,gdzie przy 2600 przysiadach (bez obciążenia) moje nogi bardziej mi drentwiały niż miały problem z utrzymaniem równowag I teraz wychodzę z pytaniem czy mój nowy trening jest wystarczająco intensywny aby dalej progresować Jestem po pierwszym dniu i po zrobieniu przysiadów nie czuje bólu w mięśniach nóg ,bardziej kręgosłup. Po wcześniejszym treningu ból i zakwasy utrzymywały się 48 godzin Czy mój nowy trening jest za lekki? Cytuj
szpaleta Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Porównując Twój dotychczasowy plan treningowy można przyznać że widać postęp w podejściu do treningu, zmiany które wprowadziłeś pozwolą Ci stopniowo na zrozumienie długofalowych celów treningowych oraz poprawę ogólnej efektywności. Pamiętaj o tym aby rozbudowywać stopniowo swój plan treningowy, zwracaj uwagę na sygnały które organizm Ci wysyła i postępuj zgodnie z własnym przekonaniem. Spraw aby trening nie był tylko bodźcem do osiągnięcia rekordu, ale abyś przy tym co robisz dobrze się bawił. 2 Cytuj
szpaleta Napisano 6 Lipca Napisano 6 Lipca siema, kolego dawno się nie odzywałeś, jak tam Twoje treningi ? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź