milek7 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Kilka słów o mnie: Mam 180 cm wzrostu, waże 90 kg. Chciałbym zacząć redukcje mojej tkanki tłuszczowej, czytałem dużo o spalaczach i po przeszperaniu internetu znalazłem oto taką kombinacje: Stimerex Hardcore + Target A2 + AD3Co o tym sądzicie, dla początkującej osoby będzie OK? Czy jest może coś lepszego. Cena za te wszystkie trzy wyniesie mnie około 600 zł, może w tej cenie mogę dostać coś lepszego? O tych trzech suplementach czytałem dobre opinie. Proszę pomóżcie i doradźcie mi obiektywnie. Dzięki! Składy:Stimerex Hardcore:Składniki aktywne: Ilość w porcji (1 kap.) Proprietary Blend: 475 mg Phedra Extract 25 mg Diinethylamine HCl Acacia Rigidula 98% Extract (leaves) R-Beta-Methylphenylethylamine N-Methyl-B-phenylethylamine B-phenylethylamine Methylsynephrine Theobromine Green Tea Extract (leaves) Theobromine 3-Dimethyl Aminoethanol Bitartrate Yohimbe Extract (bark) Caffeine (anhydrous) 150 mg Target - A2:Składniki aktywne: Ilość w porcji (1 kap.) Ekstrakt Rauwolfia Serpentina (Standaryzowany do 90% Rauwolscine) 3 mg AD-3:Składniki aktywne: Ilość w porcji (2 kap.) AD-3 Blend 1235 mg Testosterone Support: Androst-3,5-dien-7,17-dione 75 mg GH Support: Velvet Bean (standarized L-Dopa 15%) 800 mg Liver Support: Milk Thistle 360 mg Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Pierwsza sprawa to taka, czy masz jakieś przeciwwskazania, problemy zdrowotne? W szczególności z układem krążenia, sercowo naczyniowym, tarczycą, nietolerancję kofeiny, nadciśnienie, artymię itp? Będzie to dla osoby początkującej, masz na myśli treningi, początek redukcji czy osobę któa nigdy nie stosowała żadnych spalaczy? Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Moim zdaniem bardzo mocny zestaw, skuteczny, ale jak na pierwszy kontakt za mocny, ja bym zmienił Stimerex Hardcore na GAT Superburn znacznie słabiej pobudza, a spalanie ma na bardzo dobrym poziomie. Dodatkowo w początkowej fazie redukcji spisze się równie dobrze. Cytuj
0kuba0 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, trochę podczepię się pod temat. Zakupiłem Superburn + A2 + AD3 + Cannibal Claw jak to wszystko połączyć, obecnie koncze MHP Take Off ale ofekty srednie, pozostal tluszcz w dolnej partii brzucha. Trening 5x w tygodniu + 40min cardio, przed treningiem biore Unreal Real Pharm i chcialbym to zostawic, trening ok godz 18-19. Moim zdaniem bardzo mocny zestaw, skuteczny, ale jak na pierwszy kontakt za mocny, ja bym zmienił Stimerex Hardcore na GAT Superburn znacznie słabiej pobudza, a spalanie ma na bardzo dobrym poziomie. Dodatkowo w początkowej fazie redukcji spisze się równie dobrze. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź