mala2356 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam może ktoś mi polecić jakies dobre spalacze tkanki tłuszczowej lub jakieś tabletki wspomagające odchudzanie obecnie moja waga wynosi 71 kg przy wzroście 163cm i chciała bym zrzucić trochę wagi ale nie wiem co mam wybrać wprowadziłam dietę i biegam co dzień wieczorem zależy mi żeby wrócić do dawnej wagi czyli 56kg. Z góry dziękuję Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu napisz coś więcej o sobie, przede wszystkim czy masz jakieś problemy zdrowotne ?- układ krążenia, nerwowy czy hormonalny ? jak reagujesz na kawę? napoje energetyczne? Cytuj
mala2356 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Wszystko jest w porządku nic mi nie dolega na kawę reaguje ok a napoje energetyczneto wogole nie piję Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Na początek może poczytaj co nieco o produktach. Fenix Ground Zero + Alphaburn + Amix Diuretic Complex( kobiety) to póki co najbardziej skuteczny zestaw jaki można sobie wyobrazić , można bez obaw go stosować o ile jest jak piszesz iż nie ma żadnych przeciwwskazań zdrowotnych. Uderza w tkankę tłuszczową zwaną brunatną oraz uporczywą białą która pokrywa brzuch ,pośladki , uda. Można tez zastosować zestaw bez pobudzaczy np Burn 24 z dobrym boosterem metabolizmu np. Lean Xtreme i do tego Amix Diuretic Complex na wodę podskórną. Z bardziej ekonomicznych opcji Clinical Burn + Yohimbina HCL z Haya labs 1 Cytuj
justynka2544 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 20 godzin temu, mala2356 napisał: Wszystko jest w porządku nic mi nie dolega na kawę reaguje ok a napoje energetyczneto wogole nie piję U mnie Ground Zero się nie sprawdził ze względu na małą tolerancję na pobudzacze (zawroty głowy, kolatanie serca). Za to bardzo polecam burn24 lub assas1nate - u mnie świetnie się spisał. 1 Cytuj
Wiktor196 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeżeli chcesz to zrobić zdrowo i naturalnie to ja polecam białka typu izolat (np. Isoprime CFM) dla sportowców pomaga spalać tkankę tłuszczową i u mnie znacznie ograniczył apetyt. Do tego deficyt kaloryczny, kardio i waga pójdzie w dół. Cytuj
AnitaSmiley Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dla mnie zaskakująco skuteczna okazała się dieta pudełkowa. Nie muszę się martwić o to co jem tylko skupiam się na ćwiczeniach. Przy moim stylu życia jest to bardzo wygodne. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź