jordybo Added more than year ago Share Added more than year ago prosze o rekomenadcje Czesc wszystkim, wyjechalem za granice naszego kraju w dosyc egoztyczny zakatek a mianowicie do Portugalii, mam lekki problem z znalezieniem dila na silowni ktory udostepni swoje SAA, znalazlem jednego ale nie wydaje sie byc sprawdzony przyznam szczerze ze boje sie zaryzykowac zeby brac jakis syf od niego ... czy ktos z was korzystal kiedys z sklepow internetowych (polskich_ z SAA prosze o wiadomosc prywatna w momencie jesli nie chcecie wysylac linkow lub udostepniac nazw w poscie, prosze o sprawdzone zrodla nie chce stracic watroby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcajs Replied more than year ago Share Replied more than year ago Jeśli szukasz tylko na własny użytek to zdecydowanie postaraj się o recepty. Jest to jedyny sensowny sposób na posiadanie pewnego, aptecznego SAA. W przypadków tzw. underów nie istnieje coś takiego jak wiarygodne źródło, bo nawet jeśli ktoś faktycznie chciałby być uczciwy, to i tak nie wie co ma jeśli sam tego nie produkuje. Czarny rynek sterydów jest tak przesiąknięty syfem wszelkiego rodzaju że nigdy nie ruszyłbym nic spoza apteki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordybo Replied more than year ago Author Share Replied more than year ago Jasne Rumcajs rozumiem co mowisz, osobiscie chodzi mi o osobe ktora zamawiala z jakies strony i ktora dalej zyje po kuracji, to nie jako daje mi pewien procent wiarygodnosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź