j.gancarczyk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, Mam do Was ogromna prośbę! Na rynku nie ma obecnie ( lub może pomożecie znaleźć) wafli ryżowych w polewach beztłuszczowych i bezcukrowych chodzi mi o te na słodko. Wszystkie są w polewach czekoladowych różnych wariantów ( mleczna, deserowa, biała itp). Czy zjedlibyście takie z polewami bardziej fit? Bez wyrzutów, że czekolada dorzuca Wam niepotrzebne kcal! Dajcie znać ! :) Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oczywiście że tak tym bardziej że branża spożywcza teraz zwyszkuje i próbuje się dostosować do modnego zdrowego stylu życia Ostatnio nawet miałem okazję zobaczyć na półce piwo bezalkoholowe sygnowane dużym napisem active hydrate a więc i marki typowo alkoholwe wchodzą chętnie w fit produkty Cytuj
j.gancarczyk Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Zgadza się, dużo więcej produktów jest fit, eco ale też stara się iść w stronę bez cukrową no i oczywiście bezpalmową. Dzięki Cytuj
Rekomendowana wypowiedź