VisFlaVis Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Jakie ćwiczenia robić żeby spalić tłuszcz na brzuchu i zrobić rzeźbę w "domowy" sposób? Opłaca się robić cardio czy jak to się nazywa? Jestem początkujący mam nadzieje że pomożecie. Dodam że mam 16 lat, 61 kg i 174 cm wzrostu Cytuj
Langusz Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Tłusczu nie spalisz miejscowo, jak chcesz sie pozbyć tłusczu z brzucha to odpowiednia dieta + aeroby dadzą skutki Cytuj
pawel83 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Aeroby + trening FBW + ABS + dieta. Poczytaj sobie poniżej trochę o robieniu sześciopaka:) Cytuj
konradek2016 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oj tak. Jak się długo bronilem przed dietą i to był duży błąd Trzeba było ogarniać dietę parę miesięcy wcześniej, byłoby teraz z głowy Polecam używanie diety do takiego spalania, oraz ciągłe treningi. Cytuj
ManiekWrestling Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Aeroby zamieniłbym na interwały. Dług tlenowy raczej lepiej wpłynie na metabolizm niż aktywność tlenowa Cytuj
Rekomendowana wypowiedź