chilli Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć,ponieważ ostatnio w modzie jest aktywny tryb życia, dużo osób postanawia biegać ja również postanowiłem spróbować włączyć do swojego życia trochę sportu w postaci biegania. Po 2 tygodniach biegania co 2-3 dni strasznie bolą mnie stawy w kolanach.dzięki za pomoc Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cissus to najlepsza rzecz na stawy moim zdaniem, np. Primaforce Cissus. Ewentualnie boswellia serrata + kurkuma z bioperyną. Cytuj
Aughtore Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, miałem Primaforce Cissus - i mogę z całego serca polecić Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie do końca, chyba że ktoś ma "zastane stawy". Jak ktoś ma przykładowo złamaną rękę to ruszanie nią niewiele mu pomoże. Cytuj
pawel83 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Zacznij może od jazdy na rowerze albo ćwiczeń na orbitreku... Potem stopniowo wprowadzaj bieganie. Jednak ta ostatnia forma aktywności najbardziej obciąża stawy. Jesli wcześniej nie byłes zbyt aktywny, to Twoje stawy również nie są przystosowane do takich obciążeń. Little by little... Cytuj
Zielonka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A co polecacie w przypadku, kiedy większość stawów "strzela" przy każdym ruchu? Czy Primaforce Cissus pomoże w takiej sytuacji? Cytuj
Karina40 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Na stawy według mnie najlepszy jest krem laurowy, zmieniłam całkowicie swój tryb życia i zaczęłam się dużo ruszać. Na początku też narzekałam na bóle nóg, ale odkąd zaczęłam go stosować to powoli ustało, a z tego co wiem ma on naturalny skład więc poszło w parze z moim zainteresowaniem zdrowym żywieniem Polecam sobie sprawdzić Cytuj
Rekomendowana wypowiedź