Widzeciexd Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Enanthane Cześć. Zacząłem brać testosteron enanthan 250 i 350 proton pharma.Jest już 7 tydzień A pompy po nim nie widać. Około 5 tygodnia poszło mi jakieś 2cm w łapie, w tedy akurat skończył się 250 i przeszedłem na 350 i w 7 tygodniu spadło te 2cm... Jakiś fake czy co? A może że zmieniłem stężenie ten 350 wkreca się na nowo ??? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oczywiście że dostałeś jakiś olej z wodą a nie enanthan. Przecież gdyby to była większa dawka to tym bardziej powinien być nowy bodziec dla organizmu a nie spadki. Załatw sobie pewny i przybij odrazu żeby odbudować stężenie testa w miarę szybko, ale poprostu rób odblok i następny cykl zaopatrz się w dobre środki. Cytuj
Widzeciexd Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziwne to trochę bo siła idzie. Może zbyt mała regeneracja albo coś w tym stylu? Ostatnio spałem po 5h dziennie. Bialko 2.5g Wegle 3.5g Tluszcz 1g Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Białko podbij do pełnowartościowego 3g na kg wagi, dorzuć też kalorii z węglowodanów bo może to być przyczyną stagnacji w obwodach. Cytuj
Widzeciexd Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Nie ma sensu tego dalej ciągnąć jakieś g.... Libido równe zeru na tym 250 to było jak nie wiem. Trzeba załatwić apteczny środek... Cytuj
kulturalnesuple Napisano 18 Października Napisano 18 Października Cześć! To, co opisujesz, może mieć kilka przyczyn, ale niekoniecznie oznacza, że trafiłeś na "fake". Oto kilka punktów, które warto rozważyć: Zmiana dawki i stężenia: Przejście z 250 mg na 350 mg testosteronu enanthate mogło wpłynąć na twoje wyniki, ale pamiętaj, że enanthate działa długoterminowo. Może minąć trochę czasu, zanim organizm w pełni zareaguje na wyższe stężenie, więc wyniki mogą być opóźnione. Warto też pamiętać, że testosteron enanthate ma długi okres półtrwania, więc zmiana stężenia nie daje natychmiastowego efektu. Zmiany poziomu wody w organizmie: Skoki w obwodach mięśni, zwłaszcza szybki wzrost lub spadek, mogą być wynikiem retencji wody, a nie samego przyrostu tkanki mięśniowej. To częsty efekt uboczny przy testosteronie, zwłaszcza na początku cyklu. Trening i dieta: Upewnij się, że Twoja dieta i trening są dobrze dopasowane do cyklu. Przy takim stężeniu hormonów organizm potrzebuje odpowiedniej ilości kalorii i białka, aby optymalnie budować mięśnie. Jeśli trening lub dieta nie są odpowiednio zbalansowane, możesz nie widzieć oczekiwanych efektów. Jakość produktu: Co do samego testosteronu, jeśli masz wątpliwości, zawsze warto sprawdzić źródło, z którego pochodzi, czy jest to zaufany producent. Proton Pharma jest znaną firmą, ale na rynku niestety można trafić na podróbki. Spadki wyników: Spadek 2 cm może być też efektem innych czynników, takich jak zmęczenie organizmu, stres, brak regeneracji, czy wspomniana wcześniej retencja wody. Podsumowując, daj sobie jeszcze trochę czasu na ocenę efektów po przejściu na wyższe stężenie. Jeśli jednak po kilku tygodniach nadal nie będzie poprawy, warto zastanowić się nad możliwymi przyczynami, takimi jak jakość produktu, dieta czy trening. Pozdrawiam, Kulturalne Suple 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź