pjenknv Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam! Od miesiąca jestem na diecie ułożonej przez trenera personalnego, jem 4/5 posiłków dziennie, warzywa, owoce, ryż, kurczak, chlebki żytnie, orzechy i inne pyszności. Chodzi mi o to, że mam 166cm wzrostu, ważę 57kg. Zaczynam treningi i chciałabym dodatkowo wspomóc się jakimś spalaczem dla lepszych efektów. Będę biegała, skakała, dojdzie do tego siłownia, rower ale chciałabym osiągnąć efekty możliwe jak najszybciej. Może ktoś poleci mi coś odpowiedniego dla mnie? Dziękuję za pomoc. Dodam, że jestem kobietą Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witaj, na największym temacie jaki jest w interncie dotyczącym spalaczy tłuszczu są opisane wszystkie godne uwagi produkty. A które będą dla Ciebie najlepsze to czytając temat z pewnością sama zadecydujesz. W razie wątpliwości możesz tutaj zapytać, z pewnością ktoś pomoże. Cytuj
Emilio17 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Szczerze powiedziawszy spalacze tluszczu zacznij uzywac na samym koncu doety redukcyjnej , wtedy koedy tkanki pozostalo juz niewiele, Ze spalaczy mige smiało polecic revex 16 z firmy Scitec Nutrition. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź