cyklon04 Napisano ponad rok temu Udostępnij Napisano ponad rok temu Wiadomo, że indeks glikerniczny (IG) wskazuje tempo wykorzystania glukozy przez organizm po posiłku. Starajmy się jeść pokarmy o niskim IG. aby zapobiec wahaniom poziomu cukru we krwi (milimoli glukozy w litrze krwi). Produkty o wysokim IG powodują odwrotnie proporcjonalny spadek poziomu cukru we krwi, co wywołuje ochotę na kolejne porcje słodkich posiłków. źródło: Muscular Development Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darria91 Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Na szczęście są już dostępne tabele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wirtuoz Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu internet daje pod tym kątem masę możliwości, trzeba się edukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.