MaxProT Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Siemka. Mam pytanko do bardziej wtajemniczonych jeżeli chodzi o spalacze . A więc kupiłem sobie takie zestaw jak Dynamic ThermoCore + Lean FX + AD-3 i kwestia tego jak to wszystko ze sobą połączyć ( chdzi mi w jakich porach i dawkach zażywac w dni treningowe i nie treningowe poszczegolne suple) I tak z Ciekawosci ile kg można pozbyć sie po miesiecznym stosowaniu tego zestawu Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W zależności od pory treningu i masy ciała, ale na ogół: Thermocore stosujemy codziennie 1 kap. po przebudzeniu oraz 1-2 kap przed treningiem lub 6-8h po pierwszej porcji. Lean Fx codziennie rano, przed treningiem lub popołudniu oraz przed snem. AD-3 codziennie 2 kap. przed snem. Kompendium wiedzy jak i kiedy stosować spalacze tłuszczu znajdziesz tutaj https://forum-sportowe.pl/topic/904-spalacze-tluszczu-jak-i-kiedy-stosowac-dawkowac/ Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja na dokładnie takim samym zestawie zrzuciłem 8kg, ale byłem dość mocno zalany tłuszczem, bo ważyłem 103kg. Na pewno zestaw gony polecenia. Cytuj
halbiM Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, tez kupiłem taki zestaw. Zamierzam trenować o 6 rano(bo później nie będę miał czasu) . Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dawkować taki zestaw...? Wcześniej nie miałem do czynienia z takimi specyfikami.... Cytuj
Rekomendowana wypowiedź