grzesiek1201 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witajcie, od kilku miesięcy ćwiczę jako domator. Posiadam sztangę, hantle, ławeczkę, uchwyty do pompek i skakankę...na początku mi to wystarczało, ale teraz zastanawiam się co jeszcze warto kupić. Może gumy? nie chcę sie pchać w jakieś duże koszta, chyba, że nie będzie innego wyjścia. I drugie pytanie tak przy okazji... czym obecnie zastąpić pure clinical burn? nie da się go nigdzie kupić, a nie mogę nigdzie znaleźć czegoś podobnego. Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Tutaj masz nieco o domowej siłce. Ogólnie sprzęt masz ciekawy, a jeśli to już ten etap, że wydaje się być za mało, to trzeba dokładać organizmowi. Np. w pewnym momencie samymi pompkami się nie zmęczysz jak wcześniej, ale jak założysz kamizelkę obciążeniową, to ćwiczenie nabiera nowego znaczenia. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź