hikk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Początki problemów z impotencją Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Niby nie mam stresującej pracy, prowadzę aktywny tryb życia. Czytam o tym na forach. Czy ktoś z panów ma podobnie? Jak sobie z tym radzić? Cytuj
zaro Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Być może, że to właśnie jest przyczyna Twoich problemów. U mnie było podobnie - stres, praca, zmęczenie. Efektem były problemy z erekcją. Ja akurat aktualnie biorę tabletki Ejaculoid z Goliath Labs. Jest to środek pewny, przebadany przez różne instytucje. I to nie jest chemia, tylko suplement diety składający się z naturalnych składników. Cytuj
mgrp Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie ty pierwszy masz taki problem i nie ostatni. Ile masz lat? W pewnym wieku takie rzeczy są normalne, wiem, bo mój mąż również nie zawsze staje na wysokości zadania, ale stosujemy różne środki, aby temu zaradzić. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Tak jak wspomniał zaro Ejaculoid moim zdaniem jest jednym z najciekawszych produktów poprawiających libido, a co najważniejsze działa dość trwale więc efekty utrzymują się jeszcze długo po odstawieniu. Moim zdaniem to lepsza opcja niż sięgać po leki które mogą chociażby mocno wpływać na ciśnienie. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź