Paula2913 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Czy mogę liczyć na Waszą pomoc w doborze dobrego spalacza? Zaczęłam ćwiczyć w domu fitness, nie piję słodkich ani gazowanych napojów. Tylko woda lub sok. Miałam już spalacz Cutting Edge ale efektów nie było widać. Próbowałam z dietą bo mam rozpisaną ale nie daje rady nie podchodzi mi to po prostu. Nie objadam się na noc, staram się jeść mniejsze porcje a częściej. Nie mam dużo do zrzucenia, ważę około 56 kg przy wzroście 158, mam problem z brzuchem i udami i dlatego chciałabym coś zrzucić. Według wagi tłuszcz to 22%, woda 54,5 %, mięśnie 38,2%. Nie chciałabym raczej termogeników bo nie wiem jak bym się czuła stosując je. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
e-lite Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli szukasz czegoś co będzie działało miejscowo możesz zwrócić uwagę na Evolab Alphaburn. Masz tam składniki działające targetowo na uporczywą tkankę tłuszczową, a jeśli nie będziesz go łączyć z termogenikami czy kawą to sam w sobie nie ma dużego potencjału pobudzającego. Alternatywą może być Liporedux który też dobrze się sprawdza szczególnie na partie z którymi masz problem, jednak w pierwszej kolejności celowałbym w Alphaburna, ewentualnie w połączeniu z Diuretic Complex bo może się okazać, że masz tendencje do łapania cellulitu wodnego w tych partiach. Cytuj
nicpon1 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Co Ty wypisujesz, spalacze nie działają miejscowo nie ma czegos takiego, jak jest tak to daj jakiegoś linka do badan nawet johimbina z heliosa podana w miejsce tkanki tłuszczowej nie działa na ten obszar. Cytuj
e-lite Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Najpierw edukacja, potem się wypowiadaj, chyba, że cel rejestracji na forum jest odwrotny o czym świadczą twoje posty. Bezpłatna lekcja ode mnie: Cytat Cel badania? Sprawdzenie czy istnieje możliwość miejscowego spalania tkanki tłuszczowej. Metoda badania? Grupą badawczą było szesnaście aktywnych fizycznie kobiet w przedziale wiekowym 27 - 35, które podzielono na dwie grupy. Czas trwania planu treningowego dla obu grup był taki sam i wynosił 8 tygodni. W grupie pierwszej sesje treningów skupiały się na górnych partiach ciała, po czym następowało 30 minutowe cardio na rowerze stacjonarnym. W drugiej grupie - odwrotnie - sesje treningowe skupiały się na dolnych partiach ciała, po czym następowało 30 minut cardio na ergometrze ręcznym. Narzędzie weryfikacyjne: Ilość tłuszczu w poszczególnych partiach ciała mierzona była za pomocą DEXA i fałdomierza. WYNIKI: 1. Odnotowano podobną ilość spalonego tłuszczu w obu grupach. 2. W grupie pierwszej - odnotowano większą redukcję tkanki tłuszczowej w górnych partiach ciała 3. W grupie drugiej - odnotowano większą redukcję tkanki tłuszczowej w dolnych partiach ciała WNIOSKI: Wyniki badania sugerują, że program treningu w trakcie którego skupiamy się na ćwiczeniach konkretnej partii ciała, przed treningiem wytrzymałościowym powoduje miejscową utratę tkanki tłuszczowej. źródło: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28497942 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź