Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Witam, 

Mam pytanie odnośnie suplementów diety-spalaczy tłuszczu. Mam 164cm i 61 kg wagi. Moim największym problemem po ciażach pozostał brzuch i uda. Niedługo rozpoczynam sezon na bieganie jednak zastanawiam się nad wypróbowaniem przed tzw. spalacza tłuszczu. Chciałabym schudnać jakieś 5kg. Problem w tym,że jestem po operacji tarczycy. Biore letrox 150 i chwilowo Novothyrol pól z 75. Moje pytanie brzmi czy jest jakiś suplement który podkręci mój metabolizm i nie zaszkodzi hormonalnie??

Pozdrawiam

Odpisano ponad rok temu

Jeśli chodzi o typowe boostery metabolizmu to odpadają w Twoim przypadku jeśli stosujesz tego rodzaju leki. Po pierwsze nie ma sensu powielać ich działania, a poza tym zamiast je uzupełniać mogą ze sobą rywalizować i finalnie efekt będzie gorszy.

Jeśli szukasz dobrego termogenika który ma sporo składników spalających tłuszcz i dodatkowo podnosi poziom energii to można śmiało polecić Ignit3 od Olympus Labs. Masz tam sporą porcję dzienną więc bardzo łatwo można regulować porcje dla siebie i wypracować sobie dobrą tolerancję. Z produktów nie zawierających pobudzaczy najwyższa półka to Omega Sports Burn24 oraz Olympus Labs Assassinata. Z produktów posiadających też bardzo dobrym stosunek ceny do składu jest Corti-Lean z Brawna.

Do każdej z tych opcji możesz dorzucić Alphaburn jeśli zależy Ci na szybszej redukcji tkanki tłuszczowej z uporczywych miejsca. Z którymkolwiek spalaczem byś go nie połączyła wyjdzie Ci bardzo dobrej jakości zestaw na każdy rodzaj tkanki tłuszczowej.