Sawik156 Added more than year ago Share Added more than year ago Witajcie, Czy ktoś z was korzystał lub zna, że ktoś korzystał z nimfo 30 caps? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold78 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Leży u mnie w domu nie otwierane od pół roku. Kupiłem dla żony ze względu na fibanseryne https://pl.wikipedia.org/wiki/Flibanseryna żeby sprwadzić z ciekawości co się "będzie działo". Czy działa nie wiem, bo jak wyżej napisałem nie było testowane, wątpiłbym jednak w doraźny efekt tego składnika, raczej w suplementacji codziennej. No i trzeba uważać by nie tykać alkoholu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawik156 Replied more than year ago Author Share Replied more than year ago eh...wiem że nie moge prosić, ale wielka prośba, chociaż jedna tabletkę moglaby sprobowac i ocenić? wiem tyle ze efekty przynosza wymierne po kilku tygodniach i tu jest problem, koleżanka chce takie które beda podobne do viagry - pewnie takich nie ma. Sam glowny składnik - flibanseryna - ma dobre opinie i był testowany ale jego dzialanie jest dlugo falowe a kolezanke interesuje cos rótkotrwałego ale intensywnego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź