Sawik156 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witajcie, Czy ktoś z was korzystał lub zna, że ktoś korzystał z nimfo 30 caps? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Leży u mnie w domu nie otwierane od pół roku. Kupiłem dla żony ze względu na fibanseryne https://pl.wikipedia.org/wiki/Flibanseryna żeby sprwadzić z ciekawości co się "będzie działo". Czy działa nie wiem, bo jak wyżej napisałem nie było testowane, wątpiłbym jednak w doraźny efekt tego składnika, raczej w suplementacji codziennej. No i trzeba uważać by nie tykać alkoholu. Cytuj
Sawik156 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu eh...wiem że nie moge prosić, ale wielka prośba, chociaż jedna tabletkę moglaby sprobowac i ocenić? wiem tyle ze efekty przynosza wymierne po kilku tygodniach i tu jest problem, koleżanka chce takie które beda podobne do viagry - pewnie takich nie ma. Sam glowny składnik - flibanseryna - ma dobre opinie i był testowany ale jego dzialanie jest dlugo falowe a kolezanke interesuje cos rótkotrwałego ale intensywnego... Cytuj
Rekomendowana wypowiedź