Sawik156 Napisano ponad rok temu Udostępnij Napisano ponad rok temu Witajcie, Czy ktoś z was korzystał lub zna, że ktoś korzystał z nimfo 30 caps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Leży u mnie w domu nie otwierane od pół roku. Kupiłem dla żony ze względu na fibanseryne https://pl.wikipedia.org/wiki/Flibanseryna żeby sprwadzić z ciekawości co się "będzie działo". Czy działa nie wiem, bo jak wyżej napisałem nie było testowane, wątpiłbym jednak w doraźny efekt tego składnika, raczej w suplementacji codziennej. No i trzeba uważać by nie tykać alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawik156 Odpisano ponad rok temu Autor Udostępnij Odpisano ponad rok temu eh...wiem że nie moge prosić, ale wielka prośba, chociaż jedna tabletkę moglaby sprobowac i ocenić? wiem tyle ze efekty przynosza wymierne po kilku tygodniach i tu jest problem, koleżanka chce takie które beda podobne do viagry - pewnie takich nie ma. Sam glowny składnik - flibanseryna - ma dobre opinie i był testowany ale jego dzialanie jest dlugo falowe a kolezanke interesuje cos rótkotrwałego ale intensywnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź