Aniaa Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Co polecacie na utratę wagi przy chorobie tarczycy (niedoczynność )i katyhardii??? moja obecna waga to 85 przy wzroście 170.Pozdrawiam Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Przy takich zaburzeniach serca powinnaś bezwzględnie unikać składników pobudzających bądź wpływających na ciśnienie, zarówno wzrost jak i obniżenie. Bezpieczną opcją w Twoim przypadku będą spalacze wolne od stymulantów. Możesz zerknąć sobie np. na Pro Tan Steel Core. Masz szeroki zakres działania, także na tkankę tłuszczową białą oraz składniki o potwierdzonym działaniu. Jeśli budżet pozwala to możesz dorzucić do niego fukoksantynę np. od RAW, mają wersję w kapsach i bardzo wydajną w proszku. Cytuj
Aniaa Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzięki a jeszcze mam pytanie czy ta fukoksantyna tylko tej firmy jest dobra? Cytuj
RamzesII Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Miałem, polecam z #RAWa (unikal Vitamn Because bo tam chyba mąkę sypą do kapsułek, stosowałem ich 5 różnych produktów i żaden nie powodował kompletnie żadnych odczuć), jak nie przeszkadza Ci w proszku to znacznie bardziej wydajna, ja sypałem po 1/5 łyżeczki od herbaty. Cytuj
Aniaa Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A czy można zwiększyć dawkę bo na opakowaniu pisze że 1 tabletka ale czy można np 2 w ciągu dnia ? Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Tak, jeśli mówimy o tej z firmy #RAW to możesz śmiało dać 3 razy dziennie po 1 kapsułce Cytuj
Rekomendowana wypowiedź