legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witajcie! Stosował ktoś ten spalacz? Prośba o opinie na temat składu? Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu roprietary Blend (Ephedra extract 25mg (Leaves), acacia rigidula extract (leaves)(yielding 175mg Phenylethyamine alkaloids including: b-phenylethylamine, n-metyl-b-phenylethylamine, methylsynephrine and r-beta-methylphenylethanin), theobromine isopropylnorsynephrine hci, 1,3 dimetylamylmine hci, citrus aurantium extract (fruit), green tea extract (leaves), naringen (fruit), hoodia gordonii extract (cactus), yohimbe hci. 525 mg Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Miałem parę lat temu ten energetyk/spalacz i byłem zadowolony, parę miesięcy później stosowałem z tej samej firmy APS Phenadrine i działał znacznie lepiej, może dlatego że zamiast ekstraktu efedry (nie jest to efedryna sinica o jaką chodzi w spalaniu) producent wrzucił senegalię berlandieri (była/jest też ona w stimerex hardcore, który wszyscy zachwalali ze względu właśnie na ten składnik, a raczej grupę analogów PEA. No i w phenadrine jest o 50% większa objętość składników aktywnych w kapsie niż w Yellow Thunderze Cytuj
Rekomendowana wypowiedź