Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Witam mam kilka pytań odnośnie spalacza Fenix Ground Zero. Otóż chciałbym się dowiedzieć w jakim odstępie czasowym(godziny) można brać drugą tabletkę? Co sądzicie o tym spalaczu? I ostatnie pytanie czy mieliście po nim jakieś skutki uboczne?

Odpisano ponad rok temu

O dzięki a powiedz mi po 1 kapsułce mam ciśnienie 150-160/80-90 puls 100-115  jest ok czy może lepiej sobie odpuścić branie 2 kapsułki?

Odpisano ponad rok temu

Takie ciśnienie masz w czasie aktywności fizycznej czy w czasie spoczynku? Jeśli w czasie spoczynku to jakie masz normalnie? Jeśli po 1 porcji jakiegoś spalacza ciśnienie w stanie spoczynku masz takie to drugiej porcji nie stosuj tego samego dnia. Masz jakieś problemy z nadciśnieniem ogólnie?

Odpisano ponad rok temu

Jak dla mnie jest OK, zapewne po wypiciu mocnej kawy efekt będzie podobny, najlepiej po kilku dniach stosowania, kiedy poczujesz, że działanie pierwszej porcji przestaje działać, w godzinach po południowych, możesz wtedy dodać 1 kap.

Odpisano ponad rok temu

Ja muszę go naprawdę polecić bo stosuje już tydzień + trening i całkowita zmiana diety a w efekcie w ciągu tygodnia waga - 4kg i czuje się po nim  bardzo dobrze ale kurczę muszę przyznać że średnio hamuje łaknienie.