Arek96 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam mam kilka pytań odnośnie spalacza Fenix Ground Zero. Otóż chciałbym się dowiedzieć w jakim odstępie czasowym(godziny) można brać drugą tabletkę? Co sądzicie o tym spalaczu? I ostatnie pytanie czy mieliście po nim jakieś skutki uboczne? Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Odpowiedzi na wszystkie te pytania możesz znaleźć tutaj https://forum-sportowe.pl/topic/173-Fenix-ground-zero/ Cytuj
Arek96 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu O dzięki a powiedz mi po 1 kapsułce mam ciśnienie 150-160/80-90 puls 100-115 jest ok czy może lepiej sobie odpuścić branie 2 kapsułki? Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Takie ciśnienie masz w czasie aktywności fizycznej czy w czasie spoczynku? Jeśli w czasie spoczynku to jakie masz normalnie? Jeśli po 1 porcji jakiegoś spalacza ciśnienie w stanie spoczynku masz takie to drugiej porcji nie stosuj tego samego dnia. Masz jakieś problemy z nadciśnieniem ogólnie? Cytuj
Arek96 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu jest to w stanie spoczynku normalnie mam 130/70 puls max 90 i problemów z nadciśnieniem nie miałem Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sprawdź sobie ciśnienie z ciekawości po mocnej kawie jakie masz i daj znać, bo na moje oko to masz lekko podwyższone. Cytuj
Arek96 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu W stanie spoczynku bez Fenixa 128/70 puls 75 po zażyciu tabletki 140/90 puls 105 po intensywnym treningu 146/85 puls 151 Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jak dla mnie jest OK, zapewne po wypiciu mocnej kawy efekt będzie podobny, najlepiej po kilku dniach stosowania, kiedy poczujesz, że działanie pierwszej porcji przestaje działać, w godzinach po południowych, możesz wtedy dodać 1 kap. Cytuj
Arek96 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ja muszę go naprawdę polecić bo stosuje już tydzień + trening i całkowita zmiana diety a w efekcie w ciągu tygodnia waga - 4kg i czuje się po nim bardzo dobrze ale kurczę muszę przyznać że średnio hamuje łaknienie. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź