Jaca Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam.Chcem kupić spalacz stimerex hardcore tylko nie wiem który wybrać z Dmma czy Dmha.Ostatnio brałem oxyslim od dynamite i był świetny.Pozdrawiam.Moźe ktoś doradzi. Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Moim zdaniem najlepsza wersja Stimerexa to ES (jeśli chodzi o spalanie tłuszczu), a nie pobudzenie. Stimerex Hardcore ma gorszy skład. Celuj w taką wersję (sprawdzałem na sobie już większość spalaczy Hi-Tech'a). A co do Stimerex Hardcore w wersji z DMAA to z tego co mi wiadomo ostatnie partie miały termin ważności do połowy zeszłego roku, więc jeśli to jakieś świeże partie to może fake, tak samo jak latają po sieci Black Mamby i Hellfire z C.Fimbriatą, o których to sam producent nigdy nie słyszał i dziwnym sposoberm tylko na całym świecie dostępne są w Polsce... Cytuj
Jaca Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu 2 godziny temu, Piotr Szczurek napisał: Moim zdaniem najlepsza wersja Stimerexa to ES (jeśli chodzi o spalanie tłuszczu), a nie pobudzenie. Stimerex Hardcore ma gorszy skład. Celuj w taką wersję (sprawdzałem na sobie już większość spalaczy Hi-Tech'a). A co do Stimerex Hardcore w wersji z DMAA to z tego co mi wiadomo ostatnie partie miały termin ważności do połowy zeszłego roku, więc jeśli to jakieś świeże partie to może fake, tak samo jak latają po sieci Black Mamby i Hellfire z C.Fimbriatą, o których to sam producent nigdy nie słyszał i dziwnym sposoberm tylko na całym świecie dostępne są w Polsce... Cytuj
Jaca Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu (edytowane) Dzięki Piotrek za podpowiedź.Dzwoniłem i pytałem. Stimerex z dmaa ma termin do 06.2022r.w sklepie WXN.Nie mam pojęcia czy to oryginał ale rozejrze się za wersją Es. Pozdrawiam. A co myślisz o tej wersji? Edytowane 5 Marca 2021 przez Jaca Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Mocne pobudzenie, słabe spalanie, tak w uproszczeniu. Cytuj
Jaca Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Chodzi mi głównie o dobrą potliwość i zahamowanie apetytu a nie żeby waliło po głowie.Moźe jeszcze coś innego doradzisz? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu To pod tym kontem wersja ES byłaby moim zdaniem najsensowniejsza, z innych ciekawych produktów które ma składniki ukierunkowane na działanie które opisujesz sprawdź sobie Liberty labz lit the f#*k up, także bardzo sensowy spalacz o dobrych opiniach. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź