Patrykl145 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Jestem na redukcji czy podczas redukcji można stosować aminokwasy Bcaa np.od Olimpu? Aktualnie biorę tabletki Pure Clinical Burn+Haya Labs yohimbine 5mg. I odżywkę białkową raz dziennie po treningu. Mogę dodać do tego bcaa lub coś innego? Czy co za dużo to nie zdrowo? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Możesz sobie dodać BCAA w niczym nie będzie to przeszkadzało. Polecam wybierać wersje w proszku gdyż są dużo wygodniejsze i ekonomiczniejsze. Daj sobie BCAA przed i na treningu a po odżywkę, albo przed i po aminokwasy, a odżywkę po 30 minutach. 1 Cytuj
Patrykl145 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A jak to się ma z kreatyną podczas redukcji? Znalazłem sprzeczne informacje jedni mówią że brać drudzy że nie brać jedni że jak już to kreatynę malate. Jak to z tym jest? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Można śmiało, a nawet ma dużo korzyści. Nie ma znaczenie czy to mono czy jabłczan czy inna forma. Każda działa na tej samej zasadzie. 1 Cytuj
Patrykl145 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziękuję bardzo mistrzowie. Pozdrawiam Cytuj
Patrykl145 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A jeśli chodzi o kreatynę to bardziej radzicie w kapsułkach coś jak cm3 czy w proszku jest lepsza? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie ma róznicy w działaniu, natomiast w proszku jest wydajniejsza i w moim odczuciu wygodniejsza niż łykanie 8 kapsułek na dzień. Ja używam CM3 w wersji Gold i sobie chwalę. 1 Cytuj
Patrykl145 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziękuję chyba pójdę również w Gold, nie brałem wcześniej tej opcji pod uwagę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź