buliuss Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, kupiłem ostatnio drugą pake białka z Amixa, teraz chyba ich najlepsze, a na pewno najdroższe dziecko. Pytanie tylko czy ktoś może polecić, że faktycznie jest za co płacić? Tutaj link do tego co kupiłem ostatnio AMIX ZeroPro Protein Native Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Białko bardzo dobre, sam miałem tylko próbkę ale składowo wypada bardzo dobrze. To czy warto tyle dopłacać to zależy, ja sam preferuje IsoPrime CFM z tej marki wymiennie z IsoWhey Zero od Biotecha i jestem zadowolony. Wielkiej różnicy w działaniu, a właściwie to rzadnej nie odczujesz względem klasycznego isoprime, nie mniej jeśli lubisz takie detale jak metoda pozyskiwania i podchodzi Ci smakowo to śmiało możesz testować. Na pewno najwyższa półka. Cytuj
buliuss Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Chce mieć dobre, tylko Amix to cena kosmos, a nie jestem kulturystą Ćwiczę na wioślarzu co drugi dzień po 80 min i potem ciężarek 10 kg po kolei na obie łapy. Chce trochę zgubić tłuszczu i coś tam wyrzeźbić klatę i ręce. Spróbuję tego biotecha tylko gdzie to poza allegro idzie kupić bo tam same zestawy z kreatyną, a ja nie chce wody w mięśniach zbierać Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu To białko jest tak popularne, że ma je w ofercie chyba każdy sklep internetowy i co drugi stacjonarny... tego nie da się nie znaleźć. Cytuj
buliuss Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Informacyjnie dla zainteresowanych to ten Amix jest tragedia. Bardzo źle się rozpuszcza i mega piana. Nie polecam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź