Sloneczkomila Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Rozpoczęłam walkę o siebie po ciąży. Wiek 35lat, 2 razy cesarskie cięcie, waga 86, wzrost 173cm. W ciąży przytyłam 26kg. Mam problem z tłuszczem w okolicy brzucha i ud oraz z cellulitem. Wypijam obecnie 3-4 litry wody. Kalorii nie liczę, ale zmieniłam styl żywienia na dużo zdrowszy. Odstawiłam coca-colę, którą uwielbiałam. Czasami odczuwam tzw. ssanie, czyli głód. W ciągu miesiąca schudłam 3kg. Przed ciążą dużo biegałam, podczas ciąży nie robiłam nic (ciąża była zagrożona). Jestem 8 miesięcy po porodzie, póki co odstawiam dziecko od piersi. Zaczęłam chodzić na stepperze, do tego skakanka. Od przyszłego tygodnia zamierzam zacząć biegać. Z czym mam połączyć Fenix Ground Zero, aby uzyskać najlepsze rezultaty. Sumplementy mam przyjmować po całkowitym zakończeniu karmienia. Proszę o pomoc w wyborze! Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oczywiście podstawowa kwestia to rozpoczęcie suplementacji wyłącznie po zakończeniu karmienia, o czym widzę że już wiesz. Do tego czasu musisz sobie odpuśić. Jeśli już to zrobisz i nie masz żadnych przeciwwskazań zdrowotnych dotyczących serca, układ krążenia itp. to wówczas możesz się skupić na odpowiedniej suplementacji. Ground Zero jak najbardziej możesz wrzucić, ma duży potencjał termogeniczny, a przy tym dość umiarkowane właściwości pobudzające. W Twoim przypadku możesz oczywiście dołączyć do suplementacji dobry bloker apetytu, gdyż jak sama zauważyłaś będzie to kluczowe w tym przypadku. Możesz śmiało zerknąć sobie na 1UP Appettite Suppressant, zbiera obecnie najlepsze opinie spośród produktów tego rodzaju. Jeśli budżet pozwala to warto byłoby dołączyć do tego suplement o typowo diuretycznym działania, przynajmniej przez okres około 2 tygodni. Z tej grupy fajnie wypada np. CTD Diuretic Extreme. Cytuj
Sloneczkomila Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu (edytowane) Czy możesz mi napisać jak powinnam to dawkować? Chciałabym uniknąć nadmiernego pobudzania. Czy 1 tabletka Fenix Ground Zero dziennie będzie ok? Jak dawkować pozostałe? Nie mam o nich zielonego pojęcia. Czy one też pobudzają? Poza tym, w jakich sprawdzonych sklepach polecacie zakupy? Edytowane 17 Lutego 2021 przez Sloneczkomila Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Pozostałe produkty nie działają pobudzająco, tylko Fenix ma w składzie związki podnoszące poziom energii. Co do dawkowania to przez pierwszych kilka dni możesz zacząć od 1 kapsułki dziennie, natomiast potem jeśli wszystko jest ok i nie pobudza Cie nadmiernie to daj 1 kapsułkę rano a drugą przed ćwiczeniami. Diuretic Extreme możesz stosować na 2 sposoby. Albo 4 kapsułki dziennie do głównego posiłku przez 3 tygodnie, albo 2x4 kapsułki do posiłków przez 10 dni. To nie będzie miało już większego znaczenia, jeśli boisz się łykać taką ilość kapsułek to możesz dać tą pierwszą opcję. W kwestii Appettie Suppressant to stosujemy go 2 razy dziennie przed posiłkami np. obiadem i kolacją. Porcja jednorazowa to 2 kapsułki. Dla nowej osoby może wydawać się, że taka ilość porcji jest olbrzymia, ale w praktyce to wcale nie dużo, biorąc pod uwagę że są to składniki działające na zupełnie innych płaszczyznach i nic ze sobą nie koliduje. Co do sklepów to tutaj na forum nie polecamy żadnych konkretnych, natomiast jak wpiszesz w wyszukiwarkę te produkty to na pewno w jakimś znajdziesz. Nie słyszałem nigdy o podróbkach tych produktów, więc jak wybierzesz jakiś w miarę znany sklep to będzie ok. Cytuj
Sloneczkomila Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziękuję za konkretne informacje! Cytuj
Sloneczkomila Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu To znowu ja 😊 Obecnie ważę 78.5kg. Od momentu stosowania tabletek mija miesiąc. Na tabsach schudłam około 4kg. Czy możesz polecić coś co bardziej podkręci utratę wagi? I dodatkowo wpłynie na utratę wody z organizmu, gdyż ciągle mam z tym problem 😏 Cytuj
e-lite Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Możesz zatem celować w zestaw oparty o nieco inne składniki aktywne. Dobrą opcją będzie także włączenie boostera metabolizmu jeśli faktycznie poszukujesz czegoś w tym kierunku. Osobiście poszedłbym w kierunku dobrego spalacza termogenicznego jak np. ANS Thermo Craze. Jeśli chodzi o boostery metabolizmu to najlepszym produktem pod tym względem jest od kilku lat Cannibal Claw. Co do produktów diuretycznych to możesz celować w Diuretic Complex od Amix, masz większą objętość składników aktywnych od poprzedniego. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź