zyzzia Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu częśc to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałośc.. Po przeczytaniu tego forum zakupiłam Alphaburn i pomimo tego że opakowanie się kończy nie widzę zbytniej różnicy na wadze.. dodam że mam 163cm i waże 62 wszystko mam na brzuchu i udach.. ręce i nogi chude.. mam zatem pytanie bo waham sie przed zakupem 2 opakowania czy dobrze to zażywałam 2x1 przed posiłkiem 30min? Może za mała dawka? czy lepiej to zażywać zaraz przed ćwiczeniami? ćwicze z chodakowską trochę ;) wylewa poty... Z góry dziekuję Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A obwody uda/pas bez zmian? Generalnie dawka sugerowana przez producenta to 3x1 kap. Może problemem nie jest tkanka tłuszczowa biała (nie zawsze to co na brzuchu to tłuszcz biały). Cytuj
zyzzia Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Niestety to samo... a co jeszcze może być?? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli poziom tkanki tłuszczowej przekracza parędziesiąt procent to z pewnością ciało (także w okolicy pasa) pokryte jest tkankę tłuszczową brunatną. Jednak problemem jest fakt, że w Twoim wypadku nawet ostatnie poty wylewane na treningu nie przynoszą efektów, więc przyczyny szukałbym albo w zbyt dużej ilości dostarczanych kalorii (co najmniej takiej samej ilości jaką spalasz, skoro waga nie spadała) albo w problemie z metabolizmem, a to by oznaczało, że jeśli przestaniesz ćwiczyć jedząc tyle samo to waga zacznie rosnąć. Może warto zrobić badania hormonów tarczycy, poziomu cukru, a najlepiej chociaż jednego dnia policzyć ile się kalorii zjada, być może tutaj jest pies pogrzebany, w przy dodatnim bilansie kalorycznym żaden spalacz tłuszczu nie spowoduje, że waga czy obwody spadną. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź