Dominik11502 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam , jestem początkującą osobą która chciała by zaprzyjaźnić się z treningami jak i dietą , i tu zgłaszam się do użytkowników forum .... czy jest osoba która może mi doradzić w kilku sprawach związanymi z treningiem jak i dietą by pozbyć się zbędnych kg jak i tłuszczu ? Jeżeli jest ktoś chętny mile widziana jest wiadomość prywatna . Z góry dziękuję Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Napisz tutaj swoje pytanie to na pewno ktoś Ci odpowie, a dodatkowo w przyszłości inni będą mogli ze tego skorzystać Cytuj
marcelinaxxx Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sama zajmuje się treningiem dzieci dlatego też regularnie staram się inspirować odpowiednimi poradnikami, które dostępne są w książkach dla trenerów. W ten sposób mogę urozmaicać swoim podopiecznym treningi i stale wprowadzam coraz to nowsze ćwiczenia. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź