Artixx7 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, na siłowni polecają mi nastepujące spalacze lecz wolę dostać od kogoś opinię z doświadczeniem: Muscle Care Final Cuts 90 kaps oraz : Suplement T90 z góry dziękuję za odp Cytuj
KR33P Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Pierwszy w tej cenie jest nawet sensowny. Kofeina + synefryna działają całkiem nieźle, z tym że ja osobiście dawkowałem więcej Synefryny (30-40mg dziennie). Jednak zacząłbym od mniejszych dawek, żeby sprawdzić tolerancję szczególnie przy łączeniu tych dwóch. Jest nawet kapsaicyna w obydwóch, ale w mizernych dawkach. Co do drugiego - skład bardzo podobny i 30 mniej kapsułek za ~30zł więcej. Nie warto. Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jak za tą cenę niezły, szkoda tylko że nie ma chociaż tych 60 porcji, bo starcza na 3 tygodnie. Drugi lipa Cytuj
Rekomendowana wypowiedź