białytłuszczyk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam , czy ktos stosował juz produkty tej firmy , jakieś opinie a szczególnie dotyczące ,,CHEAT" , nie mogę dostać BURN 24 i znalazłem ten zamiennik najbardziej zbliżony składem, będe wdzięczny za konkretną odpowiedź Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Tego konkretnego nie stosowałem, ale mam obecnie od nich ARC immune i w okresie gdzie często łapały mnie infekcje i przeziębienie, teraz mam spokój, więc raczej jestem zadowolony z tego środka. Ogólnie suple glaxona wyglądają na pewne, mają sporo licencjonowanych składników, a to już znak że nie produkują ich w niewiadomych warunkach, tylko kupują surowce z certyfikowanych źródeł. Moim zdaniem śmiało można uderzać w produkty tej firmy. Co do Cheata o którego pytasz to patrząc na skład w niczym nie ustępuje Burn24. Jeśli chodzi o właściwości insulino miemetyczne to wypada nawet zdecydowane lepiej. Samej berberyny w porcji dziennej 4 kap. masz 1500 mg, a w przypadku burn24 jest to 600 mg w 6 kapsułkach. W dodatku masz standaryzowany ekstrakt z Banaby do 20%. Efektywność w redukcji tłuszczu i stabilizacji glukozy powinna być przynajmniej na tym samym poziomie. 1 Cytuj
białytłuszczyk Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzięki za odpowiedź , rozumiem że nie ma problemu żeby łączyć go z Cheetah non stim , Corti Lean V2 i L- BAIBA? Cytuj
białytłuszczyk Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Jeśli można to czy mógłbyś jeszcze dawkowanie rozpisać ? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jasne. Zakładam że treningi masz popołudniu lub wieczorem? Jeśli tak to może to wyglądać tak: Cheetah - 2 kap. rano oraz 2 kap. przed treningiem lub przed obiadem. Corti-Lean V2 - 1 kap. rano, 1 kap. przed treningiem lub przed obiadem, 1 kap. przed snem Cheat - Ja brałbym 2 porcje dziennie po 3 kap. przed posiłkami gdzie masz najwięcej węgli, jak masz mniej więcej po równo to wtedy daj 3 x 2 kap. L-BAIBA - nie napisałeś jaki masz produkt, ale idealnie byłoby około 500 mg czystego L-Baiba przed treningiem, w dni wolne może być rano albo gdzieś pomiędzy posiłkami. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź