PumbaS Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam Stosowałem najpierw Stimerex Hardcore , potem INNOVATIVE Hellfire Myślałem żeby kupić znowu Hellfire ale zaryzykowałem i kupiłem u Best Body Black Mambe Dobre posunięcie , nie będę narzekał na spalanie i pobudzenie ? Czekam na opinie bo patrze na forum i strasznie mało tego Pozdrawiam Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Black Mamba moim zdaniem mocniej pobudza od Hellfire'a i Stimerex'a, natomiast słabiej spalacz od tego pierwszego. Mi Hellfire z tych trzech najbardziej spasował. Ale jak szukasz mocno pobudzającej kosy, która jednocześnie mocno hamuje łaknienie to Mamba się nada. 1 Cytuj
PumbaS Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Stawiam teraz na pobudzenie więc Twoja wypowiedź mnie bardzo zadowoliła Ale nie ukrywam że po tym opakowaniu wrócę do Hellfire bo ma wszystko czego szukam Dzięki jeszcze raz Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu mialem opakowanie mocnej wersji black mamby z bestbody właśnie i jeśli chodzi o pobudzenie to mocniej działał chyba tylko viper xtreme syneburn, dla mnie nieco za mocne pobudzenie, ale jeśli tego szukasz to trafiłeś dobrze celując w spalacza mambę Cytuj
PumbaS Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu No właśnie jestem po 1 kaps i powiem Ci że nawet nawet Zobaczymy dalej co będzie bo po Stimerex miałem wahania nastroju a po Hellfire to było idealnie Nie wiem od czego to zależne bo po Hallfire raz tableta kopała a raz słabiej Cytuj
Rekomendowana wypowiedź