Rescue_me_234 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, chciałam zapytać czy ktoś stosował? co możecie o nim powiedzieć? polecacie? Cytuj
peak Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dostałem kiedyś kilka tabletek od kolegi, który źle się po tym spalaczu czuł i niestety miałem tak samo bez względu na to czy wziąłem pół tabletki czy dwie. Składniki ma dobre, ale jeden z nich powoduje odruch wymioty u większości osób, izopropynol synefryny w postaci chlorowodorku. Ile spalaczy go miało w składzie tyle było podobnych opinii. Cytuj
Rescue_me_234 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu peak a pomijajac ten odruch wymiotny to ten spalacz jest dobry? jakie jeszcze inne spalacze powoduja podobne odruchy wymiotne? Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu moim zdaniem skład ma dobry, odruch wymiotny to często sprawa indywidualna, najczęsciej te bardzo mocno pobudzjające, mogą go powodować, a niektóre spalacze tłuszczu czy suplementy zawierają składniki, które mogą temu sprzyjać, np. nova hyperlean fx7, revange thermal pro, alri lipo therm Cytuj
Rekomendowana wypowiedź