PumbaS Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam Was Serdecznie Właśnie skończyło mi się drugie opakowanie Stimerex Hardcore ( bardzo go polecam bo na prawdę działa )I wchodząc na stronę bestbody gdzie zawsze kupuje , zauważyłem produkt o nazwie Innovative HellfireI teraz pytanie do osób które miały styczność z tym produktem Który produkt bardziej pali tkankę tłuszczową i o ile procent więcej ?Który bardziej pobudza , daje tego kopa i jaka jest różnica pomiędzy tymi spalaczamiŻeby nie zakładać drugiego tematu to jeszcze zapytam o DexaprineCzy jest silniejszy w spalaniu od tych co wyżej napisałem I czy jest mocniejszy w pobudzeniu od tych produktów ?Pozdrawiam Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ten Hellfire to mają to stara mocna wersja z 1,3, ciężko powiedzieć który lepszy, ale Hellfire to prawdziwa kosa zarówno jeśli chodzi o pobudzenie jak i spalanie, mnie 1 kap. robił elegancko Dexaprine mocniej pobudza, ale średnio spala Cytuj
PumbaS Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Po Twoim komentarzu i pary innych skusiłem się na Innovative Hellfire od bestbody Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu bardzo mocny spalacz, na pewno będziesz zadowolony, miałem go 3-4 lata temu, kosa Cytuj
PumbaS Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu No i mieliście rację Porównując Stimerex Hardcore z Hellfire na tą chwile mogę też Wam przyznać rację że czuć różnice pobudzenia między tym a tym produktemJest większe , może nie aż tak ale czuć tą różniceI fajnie czuć jak Cie grzeje od środka , a co do spalania wypowiem się jak opróżnię te magiczne miętowe wiadro ^^A jak z dawkowaniem , Stimerex dawkowałem 1 kaps rano , 1 po południu i czasami jeszcze jedna wieczorem Hellfire mam tak samo dawkować czy nie ? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź