Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Odpisano ponad rok temu

Alri Hyperdrive 3.0+ nie ma nic wspólnego (poza podobną nazwą) do kultowego kiedyś (od 2010r. nie produkowany) Alri Venom 3.0+

Zresztą swoją popularność zyskła tylko dlatego, że był "podsypany" nielegalnym lekiem Sibutraminą.

Obecnie Hyperdrive 3.0+, 4.0, Hypderive Venom i inne wersje to bardzo przeciętne środki.

Odpisano ponad rok temu

Alri Hyperdrive 3.0+ nie ma nic wspólnego (poza podobną nazwą) do kultowego kiedyś (od 2010r. nie produkowany) Alri Venom 3.0+

Zresztą swoją popularność zyskła tylko dlatego, że był "podsypany" nielegalnym lekiem Sibutraminą.

Obecnie Hyperdrive 3.0+, 4.0, Hypderive Venom i inne wersje to bardzo przeciętne środki.

W takim razie co mógłbys polecić na dobre zrzucenie tłuszczu ? stoswałam wczesniej cannibal inferno amped a pozniej target a2

Odpisano ponad rok temu

Na rynku pojawiła się nowsza wersja Inferno Amped Apocalypse, ma większy potencjał termogeniczny od klasycznego Inferno Amped. Jeśli natomiast szukasz czegoś z najwyższej półki to chyba spalacz Ground Zero z obecnie produkowanych zbiera najlepsze opinie.

Dzięki wielkie własnie czytałam wczesniej o Ground Zero i chyba sie skusze na niego 

• 4 miesiące temu...
Odpisano ponad rok temu

WITAM :) Mam pytanie... Od tygodna biore stara wersje ALRI - Venom Hyperdrive 3.0, 2 kaps. Dziennie, 2kg na minusie, ale nie to mnie martwi... Chodzi o to,ze od czasu jego zazywania znikl mi apetyt. Wczesniej mialam wilczy glod, pochlanialam mase jedzenia a wczoraj zjadlm tylko jajecznice i 2 parowki. Wiecej nie bylam wstanie zjesc, boje sie, ze jak odstawie Venoma to rzuce sie na jedzienie no i bedzie jojo. Dodam ze na poczatku czulam sie jak po wypiciu kawy. Teraz spie po 6 godzin (a wczesniej 10) budze sie po tych okolo 6 godz i nie moge zasnac mimo zmeczenia i rozdraznienia. Moze wystarczy tylko jedna dziennie? Kurde, jem bo musze, na sile. Nie wiedzialam, ze az tak hamuje apetyt, chcialabym jesc regularnie ;/