karena Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Mam 34 lata i o 18 kg za dużo. Rozpoczynam dietę 1200 kalorii. Biegam po 8 kg co drugi dzień. Podpowiedzcie proszę jakie suplementy pomogą mi w szybszej utracie wagi? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witaj, bardzo ogólnie napisałeś/aś o sobie, w pierwszej kolejności zerknij na ranking spalaczy tłuszczu na forum, tam zapewne znajdziesz coś dla siebie, a w razie pytań jaki byłby najlepszy spalacz tłuszczu dla Ciebie, pisz tutaj śmiało. Cytuj
Zigmich Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Z czym mogę polączyć Liporedux aby pozbyć się tzw. oponki i zrzucić pare kilogramów. Jestem kobietą i chcialabym zgubić z 10kg Cytuj
karena Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Witaj, bardzo ogólnie napisałeś/aś o sobie, w pierwszej kolejności zerknij na ranking spalaczy tłuszczu na forum, tam zapewne znajdziesz coś dla siebie, a w razie pytań jaki byłby najlepszy spalacz tłuszczu dla Ciebie, pisz tutaj śmiało. Mam 34 lata, wzrost 176 i ważę 93 kg. Jakieś 18 kg nadwagi więc tyle muszę zrzucić Przejrzałam ranking spalaczy tłuszcu i czy zestaw Stimerex Hardcore + Target A2 + Cannibal Claw będzie dla mnie odpowiedni? Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu jeśli nie ma żadnych problemów zdrowotnych to jest to bardzo skuteczny zestaw zbierający chyba same dobre opinie, jeśli to Twój pierwszy kontakt ze spalaczami, to Stimerex Hardcore możesz zastąpić spalaczem JetFuel Superburn Cytuj
Nela Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam. Mam 35lat,170cm wzrostu i waga 68-68,5lg. Wiem ,że niby moja waga jest prawidłowa ale nie czuję się w niej najlepiej. Jem 5 posiłków dziennie co 3godz., nie jem słodyczy ani produktów przetworzonych ,chociaż czasami szarpne się na chipsy wieczorem. 6dni w tygodniu ćwiczę w domu z Chodakowska, Mel B i Tiffany, poza tym jestem matką 3 dzieci więc mam co robić i nabiegam się przy nich.Wizualnie niby nie jestem duża ale nie czuję się dobrze w moim ciele. Całkowicie pozbyłam się tłuszczu z biustu a pozostał szczególnie na biodrach i to nie wygląda dobrze, chciałabym wyszczuplic sylwetkę.Ćwiczę brzuch i czuję w nim mięśnie jak dotknę ale jak siedzę pojawiają się daleko tluszczyku co mnie denerwuje , po nocy też nie jest idealnie płaski. Pije siemię lniane 3razy na dzień, brałam Therm line fast, African Mango i Green Coffee ale nie działają chociaż waga nie rośnie do góry to dobrze.Prosiłabym o dobór suplementow na poprawę mojej sylwetki. Zaznaczam,że kawy nie pije ale dlatego ,że jakoś nie wchodzi zresztą nigdy mnie nie pobudzala,są dni ,że brakuje mi energii i stresu jest dużo przy dzieciach. Pije za to dużo wody z cytryną. Proszę o pomoc. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź