masakramr Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Naczytałem się trochę w internecie że na przykład białka ALLNUTRITION to syf. Ile jest w tym prawdy? Jakie firmy są godne uwagi? Czym więcej informacji tym więcej na ten temat, bo żadnego fajnego rankingu o tym na tym forum nie ma. Dzięki z góry za pomoc! Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Poza smakiem, który mi jakoś też nie szczególnie podchodzi nie ma w nich nic interesującego. Takie sfd w innym opakowaniu i za wyższą cenę. Na ich forum pimpują te białka na potęgę bo taką mają rolę, niestety mają niskie stężenie w przypadku WPC (70% bodajże) mieli też wpadki A jak jest obecnie to nie wiem. Jeśli zależy Ci tylko na jakości to np. IsoPrime CFM od Amix ma jedne z lepszych parametrów jakie są w białkach. Cenowo sporo drożej, ale jakościowo najlepsze na rynku. Niedenaturowane frakcje, 90% stężenia i brak laktozy czy tłuszczu. Jak chcesz coś tańszego, a też pewne są biała Olimpu np. Whey Protein Complex czy Trec'a. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź