exe1899 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam mam pytanie do was . Mam 25lat 184cm 104 wagi , i chce spalić/ wyrzeźbić tylko chcialem kupić jakiś dobry spalacz . Pracuje po 15h w kurierce i nachodze sie po schodach paczki też ważą i nachodze i myślalem ze spalacz by kupić Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu By dobrać odpowiedni spalacz potrzebne są jeszcze informacje nt. ewentualnych dolegliwości zdrowotnych i najlepiej stosowanych do tej pory spalaczy, ewentaulnie szacunkowy budżet na suplementy. Cytuj
exe1899 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu aha, a możesz coś wiecej powiedziec no duzo kasy nie mam Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli nie masz żadnych problemó zdrowotnych, to przy niewielkim budżecie Clinical Burn jest zdecydowanie najlepszą opcją. Jest porównywalny ze spalaczami o 50-60% droższymi. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź