Arafat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam Kupiłem sobie ten spalacz bo opinie były bardzo dobre na stronie producenta patrząc na innych forach nie jest z nim zbyt ciekawie. Supli nigdy jeszcze nie brałem chciałem sobie pomóc przy spaleniu tkanki tłuszczowej ale czy to był dobry wybór?? Co mi polecicie innego plus co do tego mogę brac?? To jest moje 2 podejście do ćwiczeń pierwsze 4 miesiące z wagi 98 na 84 bez niczego 3 razy w tyg puzniej przerwa 2 miechy i waga 90 i chce to przyspieszyć treningi też 3 x tydz Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Poczytaj w tym temacie, odpowiedz na kilka pytań sam sobie a potem nam ...co preferujesz ? ze stymulantami czy bez, jaki jest stan Twojego zdrowia, ile środków możesz przeznaczyć..etc Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Redox Hardcore to bubel niestety, ale jak już masz otwarte opakowanie to zamiast kawy możesz stosować po 3 kap. na porcję, zawsze coś doda energii (nic poza tym). Cytuj
Rekomendowana wypowiedź