Radek2003 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu PUSH A (klatka + barki + triceps) Wyciskanie sztangi leżąc – 4×5–8 Wyciskanie hantli skos dodatni – 3×8–10 OHP stojąc – 4×6–8 Unoszenia bokiem – 3×12–15 Dipsy – 3×6–10 Prostowanie ramion na wyciągu – 3×10–12 PULL A (plecy + biceps + tył barku) Martwy ciąg klasyczny – 4×4–6 Podciąganie nachwytem / wyciąg górny – 4×6–10 Wiosłowanie sztangą – 4×6–8 Face pull – 3×12–15 Uginanie sztangą – 3×8–10 Hammer curl – 3×10–12 PUSH B (nogi przód + klatka + barki + triceps) Przysiad tylni – 4×5–8 Wypychanie na suwnicy – 3×8–12 Wyciskanie hantli leżąc – 3×8–12 Arnold press – 3×8–12 Unoszenia bokiem – 3×12–15 Francuskie leżąc – 3×8–10 PULL B (nogi tył + plecy + biceps) RDL (martwy na prostych) – 4×6–10 Uginanie nóg leżąc – 3×10–12 Ściąganie drążka neutralnie – 3×8–12 Wiosłowanie hantlem – 3×10–12 Odwrotne rozpiętki – 3×12–15 Uginanie na modlitewniku – 3×10–12 Cytuj
szpaleta Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Nie znamy Twoich możliwości treningowych, jaka jest Twoja wytrzymałość, czy pracujesz (jeśli tak to fizycznie czy za biurkiem) jakie masz inne aktywności itp… Tak na oko ten zestaw ćwiczeń nie wygląda źle, objętość wydaje się być kontrolowana i sprzyja regeneracji. Kolejność ćwiczeń też wygląda dobrze jedyne co bym miał zastrzeżenia to dipy na samym końcu treningu u mnie wyglądało by to kiepsko. Widać że pierwsze dwa dni treningowe są intensywniejsze a kolejne są ustawione pod objętość jest to dobry zabieg przy planowaniu treningów. Można wywnioskować że nie jest to Twój pierwszy plan treningowy. 1 Cytuj
Radek2003 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, szpaleta napisał: Nie znamy Twoich możliwości treningowych, jaka jest Twoja wytrzymałość, czy pracujesz (jeśli tak to fizycznie czy za biurkiem) jakie masz inne aktywności itp… Tak na oko ten zestaw ćwiczeń nie wygląda źle, objętość wydaje się być kontrolowana i sprzyja regeneracji. Kolejność ćwiczeń też wygląda dobrze jedyne co bym miał zastrzeżenia to dipy na samym końcu treningu u mnie wyglądało by to kiepsko. Widać że pierwsze dwa dni treningowe są intensywniejsze a kolejne są ustawione pod objętość jest to dobry zabieg przy planowaniu treningów. Można wywnioskować że nie jest to Twój pierwszy plan treningowy. Dzięki hah, to mój drugi plan i myślę że zostanę z nim na dłużej, z dipsami to już zmieniłem kolejność bo faktycznie może być lipa a co do pracy to i fizycznie i za biurkiem trochę hahaha wszystkiego po trochę! Cytuj
Rekomendowana wypowiedź