bartoszkluzek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Trenujesz na siłowni? Pomóż mi w badaniach do pracy magisterskiej! Cześć, nazywam się Bartosz Kluzek i jestem studentem Dietetyki na UJ CM. W mojej pracy magisterskiej badam, jak social media i postrzeganie ciała związane są ze stosowanie suplementów przez młodzież. Szukam właśnie Ciebie, jeśli: Masz 13-19 lat. Regularnie trenujesz na siłowni. Kilka informacji o ankiecie: Anonimowość: Jest w pełni anonimowa i dobrowolna. Twoje dane są bezpieczne. Czas: Wypełnienie zajmie Ci tylko 5-10 minut. Cel: Twoje odpowiedzi posłużą wyłącznie do celów naukowych. Każda, nawet pojedyncza ankieta, to dla mnie ogromna pomoc w badaniach. Link do ankiety: https://ankiety.cm-uj.krakow.pl/index.php?r=survey/index&sid=223748&lang=pl Będę również bardzo wdzięczny za udostępnienie ankiety znajomym, którzy spełniają kryteria badania. Z góry dziękuję za poświęcony czas i zaangażowanie! W razie pytań – zapraszam do kontaktu: bartosz.kluzek@student.uj.edu.pl #praca_magisterska #suplementy #social_media #postrzeganie_ciała #body_image Cytuj
Rekomendowana wypowiedź