Łukasz91 Napisano Czwartek o 12:12 Napisano Czwartek o 12:12 Robiłem swój osiąg na klatę... Bark mi poszedł chyba za bardzo chciałem. To nie było naderwanie zonk bo złamanie z odłamkami, gips na dwa miesiące i zero ruchu. Ale to dopiero początek jazdy. Po operacji okazało się że lekarz zostawił we mnie dwa odłamki kości, jeden tarł o obojczyk, drugi poszedł pod łopatkę. Drugi raz mnie kroili, znowu miesiące rehabilitacji i teraz patrzę jak moje ciało które budowałem latami jest jak pulpa mango. A ten lekarz wypiąl się zero jakiejś odpowiedzialności. Teraz szukam prawnika w Warszawie, który ogarnie taki przypadek i pomoże mi z tym majdanem. Zbieram już całą dokumentację,nowe RTG, opinie innych lekarzy, żeby nie było miejsca że sobie wymyślam. Jakby ktoś miał dobrego fizjoterapeutę od barków w Warszawie, też chętnie przyjmę namiary Cytuj
Schnaider Napisano Piątek o 19:24 Napisano Piątek o 19:24 Klasyka gatunku jak kontuzja potrafi zepsuć lata pracy niestety. Cytuj
Szymon91 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Z tego co wiem sobie chwalą Tymoteusza Zycha jest od prawa medycznego i takie kontuzje albo opercje gdzie lekarze czują się bezkarni też ogarnia, na Siennej Zych ma kancelarię. Zobacz na jego stronie Cytuj
Rekomendowana wypowiedź