areczekejkej Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca Cześć mam pytanko raczej do osób które naprawdę maja ogromną wiedzę lub takich ktore maja podobny problem.. Mam nerwice i czasem wachania nastroju Od dłuższego czasu zastanawiam się nad wejściem na cykl testosteron solo (400mg)tyg. (Oczywiście ktos mnie poprowadzi będą kompleksowe badania itp ) Pytanie brzmi czy znacznie pogorszy mój stan psychiczny ? czy może polepszy ? i czy wgl jest możliwe przy tych schorzeniach wejść na doping... Wyprzedze odpowiedzi odnośnie psychiatry jestem już zapisany miałem już pierwsze spotkanie i tam też zadam to pytanie co o tym sądzi ale wiadomo ze lekarze nie zawsze podchodza profesjonalnie do tematu dopingu stąd pytanie również tutaj.. (Leków żadnych nie biorę...) Z góry dzięki za odp 8-) Cytuj
Paweł 149 Napisano 20 Marca Napisano 20 Marca Na to pytanie nie jednoznacznej odpowiedzi, w takim przypadku doping może albo pomóc, albo jeszcze bardziej pogłębić problem, jaki poziom testa? Robiłeś badania? 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź