Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano

Cześć wszystkim, przychodzę z następującym pytaniem. Mam 20 lat, na siłowni trenuje około 3 lat (Z przerwami)

Przy wzroście 195 cm wzrostu waga oscyluje w okolicy 94 kg, bf na poziomie 17% 

Chce spróbować czegoś na pierwszy cykl jednakże nie szukam czegoś co sprawi że będzie +15 kg mięśnia (Przenośnia) 

Bardziej zależy mi na wizualnym wzroście, poprawię sylwetki, wzroście siły - coś pokroju sylwetki plażowej bez ogromnych przyrostów. 

lepiej posilić się o zwykły Enan z sprawdzonego źródła, czy spróbować sarmami typu LGD, RAD 140, zależy mi również by zdrowie trzymać na dobrym poziomie więc pieniążki nie mają znaczenia jeśli chodzi o ochronę zdrowia, jeśli nie SAA, Sarm to może peptydy? 
Oczekuję konkretnych wypowiedzi jak się za to zabrać bo tak czy siak decyzja zapadła :D

Napisano (edytowane)

Trening 4x w tyg + 4x cardio po 20 min

Dieta: 200g B 400 W 60 T 

Poza stosowaniem GW nic więcej nie było, zdrówko w jak najlepszym porządku, brak skłonności do łysienia ale za to skłonność do tracenia wagi (Tak mi się bynajmniej wydaje), budowa ciała endo

Martwy ciąg: nie robię 

Przysiad: 140x2 

Klatka: 110x5 

Edytowane przez Kriss