Kriss Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć wszystkim, przychodzę z następującym pytaniem. Mam 20 lat, na siłowni trenuje około 3 lat (Z przerwami) Przy wzroście 195 cm wzrostu waga oscyluje w okolicy 94 kg, bf na poziomie 17% Chce spróbować czegoś na pierwszy cykl jednakże nie szukam czegoś co sprawi że będzie +15 kg mięśnia (Przenośnia) Bardziej zależy mi na wizualnym wzroście, poprawię sylwetki, wzroście siły - coś pokroju sylwetki plażowej bez ogromnych przyrostów. lepiej posilić się o zwykły Enan z sprawdzonego źródła, czy spróbować sarmami typu LGD, RAD 140, zależy mi również by zdrowie trzymać na dobrym poziomie więc pieniążki nie mają znaczenia jeśli chodzi o ochronę zdrowia, jeśli nie SAA, Sarm to może peptydy? Oczekuję konkretnych wypowiedzi jak się za to zabrać bo tak czy siak decyzja zapadła Cytuj
Paweł 149 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Napisz coś więcej o sobie jak wygląda trening, dieta, wyniki silowe i tp... Cytuj
Kriss Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu (edytowane) Trening 4x w tyg + 4x cardio po 20 min Dieta: 200g B 400 W 60 T Poza stosowaniem GW nic więcej nie było, zdrówko w jak najlepszym porządku, brak skłonności do łysienia ale za to skłonność do tracenia wagi (Tak mi się bynajmniej wydaje), budowa ciała endo Martwy ciąg: nie robię Przysiad: 140x2 Klatka: 110x5 Edytowane 6 Stycznia 2025 przez Kriss Cytuj
P.Naz Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 W dniu 5.01.2025 o 20:45, Kriss napisał: Cześć wszystkim, przychodzę z następującym pytaniem. Mam 20 lat, na siłowni trenuje około 3 lat (Z przerwami) Przy wzroście 195 cm wzrostu waga oscyluje w okolicy 94 kg, bf na poziomie 17% Chce spróbować czegoś na pierwszy cykl jednakże nie szukam czegoś co sprawi że będzie +15 kg mięśnia (Przenośnia) Bardziej zależy mi na wizualnym wzroście, poprawię sylwetki, wzroście siły - coś pokroju sylwetki plażowej bez ogromnych przyrostów. lepiej posilić się o zwykły Enan z sprawdzonego źródła, czy spróbować sarmami typu LGD, RAD 140, zależy mi również by zdrowie trzymać na dobrym poziomie więc pieniążki nie mają znaczenia jeśli chodzi o ochronę zdrowia, jeśli nie SAA, Sarm to może peptydy? Oczekuję konkretnych wypowiedzi jak się za to zabrać bo tak czy siak decyzja zapadła Chwila chwila, ok. i przychodzisz z pytaniem co teraz przybić ? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź