mskabo Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Jak to jest z białkiem w mlldym wieku poniżej 16 lat. Niszczy nerki czy wręcz przeciwnie działa pozytywnie I kreatyna koedy powinno sie ja brac? Chodzi o staż na silowni. Powinno się zacząć od razu czy po połowie roku? Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Co do spożycia białka w proszku to nie ma przeciwwskazań ale musisz zrozumieć że jest to taki sam produkt jak byś zjadła chudą szynkę czy kawałek mięsa. W twoim wieku bardziej odpowiednie jest nabranie zdrowych nawyków żywieniowych i dobry ruch. To wystarczy a jak wyrobisz sobie nawyk dobrego doboru produktów na co dzień i potrzebę ruch to zaprocentuje w przyszłości . Jak nabierzesz doświadczenia w tym to możesz jak najbardziej używać białka czy kreatywny powinno wspierać twoje cele treningowe tj. budowanie masy. Lepiej zaoszczędzone pieniądze z duplikaty zai westem w siłownię lub plan treningowy. Odpowiadają na twoje pytanie to kreatynę można przyjmować od 16 roku życia w zalecanych dawkach. 1 Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie zauważyłem że słownik podmienił mi słowa. Chodziło o zaoszczędzone pieniądze z suplementów, inwestuj w karnet na siłownie lub plan treningowy rozpisany przez specjalista a nawet możesz spróbować rozpisania diety przez pod Ciebie 😃 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź