adamzzz Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Zakupiłem taki zestaw: Stimerex Hardcore + Target A2 + AD3. Pytanko brzmi- jak to brac? Czy trzymać się instrukcji z opakowania, czy są inne, lepsze metody? Miałem już doczynienia ze spalaczami, ale nigdy ich ze sobą nie łączyłem i stąd właśnie moje pytanie. Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam. Zakupiłem taki zestaw: Stimerex Hardcore + Target A2 + AD3. Pytanko brzmi- jak to brac? Czy trzymać się instrukcji z opakowania, czy są inne, lepsze metody? Miałem już doczynienia ze spalaczami, ale nigdy ich ze sobą nie łączyłem i stąd właśnie moje pytanie. Stimerex Hardcore najlepiej stosować jedną kapsułkę po przebudzeniu oraz od jednej do dwóch kapsułek przed aktywnością fizyczną, w dzień bez treningu możesz stosować 2 x 1 kapsułka w odstępie około sześciu godzin. Target A2 dodawaj w tych samych porach co stimerex po jednej kapsułce, a dodatkowo dorzuć trzecią porcję przed snem. Ad-3 standardowo 2 kapsułki przed snem, w przypadku jakiegoś dyskomfortu w kwestii zasypiania możesz stosować razem z ostatnim posiłkiem. 2 Cytuj
adamzzz Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Wielkie dzięki za odpowiedź. Po 2 m-cach redukcji "na czysto" zarzucę ten zestaw. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź