mac91 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć ! Po 6 miesiącach przerwy od siłowni czas wrócić na treningi Ćwiczyłem prawie 2 lata i teraz chcę wrócić, bo jednak brakuje tej siłowni. Ułożyłem sobie plan FBW, poczytałem trochę i wydaje się najsensowniejszy w moim przypadku. Zależy mi na odbudowie tego co już kiedyś wypracowałem + redukcja, z większym naciskiem na redukcję. Dieta jest ułożona i wprowadzona w życie. Mam prośbę o ocenę i ewentualną radę co do planu. Chcę ćwiczyć jak kiedyś 4 dni w tygodniu, Pon, Wt, Czw i Pt. Po ćwiczeniach siłowych bieżnia/rowerek po może sauna raz na jakiś czas Plan ułożyłem taki : A) 1.Przysiad ze sztangą 3s/10-12p 2.MC 3s/10-12p 3.Wiosłowanie sztangą 3s/10-12p 4.Wyciskanie sztangi leżąc 3s/10-12p 5.Millitary press stojąc 2s/10-12p 6.Wyciskanie sztangi stojąc (biceps) 2s/10p 7.Prostowanie ręki w opadzie tułowia (triceps) 2s/10p 1.Wykroki 3s/10-12p 2.MC 3s/10-12p 3.Podciąganie sztangi w opadzie tułowia 3s/10-12p 4.Wyciskanie hantli skos "+" 32/10-12p 5.Unoszenie ramion na boki (barki) 2s/10-12p 6.Wyciskanie hantli w oparciu o kolano 2s/10p 7.Wyciskanie francuskie 2s/10p Będę ćwiczyć plany A/B/A/B. Proszę o ocenę i ewentualne uwagi. Z góry dzięki ! Cytuj
Rekomendowana wypowiedź