Vellius Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Ćwiczę już 2 lata. 179cm 80kg waga. Forma raz lepiej raz gorzej.motywacja spada bo wzrosty małe. Chciałem zacząć mała dawkę dopingu. Mam onmadren 250 5 opakowań oraz testosterol megabol 250. Moje pytanie brzmi czy mogę te 2 środki łączyć tj brać w tym samym czasie. 3 pierwsze tygodnie megabol a później dorzucić onmadren. Czy miałoby to sens ? Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie lepiej zmienić nawyki żywieniowe i zainwestować w bardziej wydajny trening? Dopingiem możesz sobie załatwić serducho. I to tak, że treningiem będzie wejście po schodach na drugie piętro. To jest wszystko na krótką metę, a własnymi siłami zbudujesz formę na lata, bo w tym chodzi o styl życia koniec końców. Cytuj
kulturalnesuple Napisano 12 Października Napisano 12 Października Cześć, rozumiem Twoją frustrację związaną z brakiem oczekiwanych postępów, jednak przed podjęciem decyzji o stosowaniu dopingu warto podejść do tego tematu bardzo ostrożnie. W szczególności chciałbym zwrócić uwagę na kilka kluczowych kwestii: Konsultacja z lekarzem: Zanim rozważysz stosowanie jakiegokolwiek środka dopingującego, niezbędne jest skonsultowanie się z lekarzem, najlepiej specjalistą w zakresie endokrynologii lub medycyny sportowej. Onmadren 250 to mieszanka testosteronów, która wpływa na cały organizm, a nieumiejętne stosowanie może prowadzić do poważnych skutków ubocznych (problemy z hormonami, sercem, wątrobą itp.). Profesjonalna opieka medyczna pomoże uniknąć niebezpiecznych konsekwencji zdrowotnych. Brak badań na Testosterol Megabol: Testosterol Megabol to suplement diety, który nie jest dobrze zbadany pod kątem rzeczywistej skuteczności. Suplementy diety nie są kontrolowane w taki sposób, jak leki, więc nie ma gwarancji, że rzeczywiście działają zgodnie z obietnicami producenta (Strona Kulturalnesuple wydaje się być wiarygodnym źródłem analiz produktów stosowanych w kulturystyce, szczególnie w kontekście sterydów i suplementów. Na stronie regularnie publikowane są wyniki badań laboratoryjnych różnych produktów, takich jak testosteron, HCG, czy hormony wzrostu. Analizy te często wykazują zgodność składu z deklaracjami producentów, co buduje zaufanie do jakości tych badań.). Co więcej, łączenie tego rodzaju środków z bardziej inwazyjnymi substancjami (jak Onmadren) może być ryzykowne. Planowanie cyklu: Jeśli mimo wszystko zdecydujesz się na stosowanie Onmadrenu, kluczowe będzie poprawne zaplanowanie cyklu i dawki, aby zminimalizować ryzyko poważnych skutków ubocznych (np. ginekomastia, obniżenie własnej produkcji testosteronu). Również należy pamiętać o odpowiednim PCT (Post Cycle Therapy), aby przywrócić naturalną równowagę hormonalną po zakończeniu cyklu. Alternatywy: Zanim zdecydujesz się na doping, warto zastanowić się, czy optymalizujesz wszystkie inne elementy – dieta, regeneracja, trening. Często stagnacja w wynikach może być wynikiem niewłaściwej diety, braku odpowiedniego snu lub nieefektywnego treningu. Może warto zwrócić się o pomoc do profesjonalnego trenera lub dietetyka, aby upewnić się, że robisz wszystko, co możliwe bez konieczności sięgania po doping. Podsumowując, radziłbym zrezygnować z samodzielnego łączenia tych środków bez konsultacji z ekspertem. Zdrowie zawsze powinno być na pierwszym miejscu. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź