Kowal1983 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam wszystkich. Mam trochę suplementów i za nic już nie wiem co jak i kiedy brac . Trening 4 razy w tygodniu cel rzeźba bo już mam 110 kg i masy już nie chce robić. To lista suple które mam . Beta alanina ostrovit .omega 369. Ashwagandha 400mg. Super fat burner . Virility tx3. Creative tcm 1100. Bcaa. Wey protein complex. Dodam że treningi wcześnie rano bo później praca .proszę o pomoc w ułożeniu tych suplementów co i jak brac . Dziękuję. Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć Beta alaninę można stosoować codziennie i zaleca się ok 5g . Również w dni treningowe 15-20 min przed. Omega jako uzupełnienie diety. W zależności ile jest w jednej kapsułka mg . Jeśli 1000 mg w jednej to zaleca się ok. 2 kapsułek Ashwagandha jeśli w tabletkach to 1-2 tabletki dziennie Jeśli chodzi o fat burner to producent zaleca przyjmować w dni nietrenigowe rano i wieczorem 2 tabletki a w dni treningowe rano 2 tabletki i 2 na 30 min przed treningiem. (Ja jestem daleko od takich supli) Creative tcm 1100 6 kapsułek dziennie jest równe porcji 5g i taka ilość odpowiada dzienniku zapotrzebowaniu Whey traktuj jako uzupełnienie diety gdy zjesz mało białka to tym sobie odbijesz do odpowiedniego poziomu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź